Dr. Kaplár-Fehér Benedek

Ügyvéd

Jogi diplomámat Budapesten az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. Már joghallgatóként is elengedhetetlennek éreztem a szakmai sikerek elérése érdekében az elméleti tudás elsajátítása mellett a lehető legnagyobb gyakorlati rutin megszerzését. Ennek érdekében jogi tanulmányaim folytatása mellett már a diploma megszerzését megelőzően 3 évig dolgoztam gyakornokként a főleg büntetőjoggal és idegenrendészettel foglalkozó Szűcs A. Gábor Ügyvédi Irodában. Akkori mentorom meglátta affinitásomat a büntetőjoghoz, és érdemi jogi feladatokkal olyan stabil alapok elsajátításához segített hozzá, amire azóta is eredményesen tudok építkezni.

A diplomám megszerzését követően a Berényi és Társai Ügyvédi Irodánál helyezkedtem el. Az Iroda szinte mindegyik partnerének és együttműködő ügyvédjének segítettem munkáját, így a büntetőjog elsődlegességét megtartva számos egyéb jogterületen szereztem tapasztalatot a kiemelkedő szaktudású Kollégák iránymutatása mellett.

A szakvizsgák letételét követően azonnal megalapítottam önálló praxisomat. Szakterületeim közül a legjelentősebb a büntetőjog. E mellett rendszeresen látok el jogi képviseletet polgári peres eljárásokban családjogi, személyiségi jogi és kártérítési perekben, illetve szerződésekkel kapcsolatos jogvitákban. Természetesen a szerződések megkötése során is állok Ügyfeleim rendelkezésére.

Már a jogi pálya megkezdésekor is egy olyan ügyvédi közösség megalapítása volt a vágyam, amely a jogi szakterületek szinte teljes egészének lefedésével megoldást tud kínálni a segítségünket kérő Ügyfeleinknek, jelentkezzen problémájuk az élet bármely területén. Társulásunk megalakulásával sikerült egy olyan szorosan együttműködő csoportot létrehozni, mely rendkívül széles körben képes jogi támogatást adni azoknak, akiknek szükségük van rá.

Ezt a honlapot a KRMS Ügyvédi Társulás Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédei tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A KRMS ügyvédei a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezik felelősségbiztosítással. A honlapon megjelenő tartalom illetve a feltüntetett árak csupán tájékoztatásul szolgálnak, kérjük, hogy konkrét jogi probléma esetén, vegye fel a kapcsolatot velünk. Az Ügyvédi Társulás nem vállal felelősséget olyan döntésért, illetve annak következményéért, amelyet a honlap látogatója kizárólag a honlapon található tartalomra alapozottan hozott.

Keressen minket

krms.hu

iroda@krms.hu

© KRMS Ügyvédi Társulás - krms.hu - Minden jog fenntartva - Készítette: OTCM Hungary