Dr. Mészáros Nyikita Kristóf

Ügyvéd

Jogi diplomámat 2018-ban, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem meg. Az egyetemi évek alatt az elméleti tudás megszerzése mellett elkezdtem az ügyvédi pályával kapcsolatos gyakorlati ismeretek elsajátítását is ügyvédi irodákban folytatott gyakornoki feladatok ellátásával. 

A diplomát követően is egy ügyvédi irodában helyezkedtem el mint ügyvédjelölt. A jelölti évek alatt a jog különböző területein nyertem bebocsátást az ügyvédi praxis rejtelmeibe, így szakmai tudásomat számos jogágban elmélyíthettem.  

A szakvizsga megszerzését követően az önálló működésem során is széles körben kívánok jogi tanácsadással és jogi képviselettel szolgálni ügyfeleimnek. Szakterületeim közé tartoznak a polgári jog, büntetőjog és idegenrendészeti jog különböző aspektusai. Így cégek, alapítványok és egyesületek alapításával, működésével kapcsolatos ügyvédi tevékenység ellátását is vállalom. Ingatlannal kapcsolatos szerződések, vállalkozási és megbízási szerződések szerkesztése, véleményezése körében is fordulhatnak hozzám bizalommal. A házasság felbontásával, a házastársi közös vagyonnal kapcsolatos, valamint a szülői felügyeleti jogot, tartásdíjat, illetve kapcsolattartást érintő kérdésekben is széles körben rendelkezem szakmai tapasztalattal. 

A büntetőjog területén védőként és sértetti jogi képviselőként is folytatok ügyvédi tevékenységet.

Külföldi állampolgárok számára a különböző tartózkodási engedélyekkel kapcsolatos jogi tanácsadás ellátásában is rendelkezem szakmai tapasztalattal. Egyebek mellett külföldi vezetői engedély honosításával kapcsolatban is látok el jogi képviseletet. 

Peres és peren kívüli jogi képviselet ellátását vállalom az ügyféli igényeknek megfelelően, legyen szó a fentebb már említett védői tevékenység ellátásáról; polgári peres vagy nemperes eljárásról; hagyatéki eljárásról, egyéb hatóságok előtti jogi képviseletről.

Ezt a honlapot a KRMS Ügyvédi Társulás Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédei tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A KRMS ügyvédei a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezik felelősségbiztosítással. A honlapon megjelenő tartalom illetve a feltüntetett árak csupán tájékoztatásul szolgálnak, kérjük, hogy konkrét jogi probléma esetén, vegye fel a kapcsolatot velünk. Az Ügyvédi Társulás nem vállal felelősséget olyan döntésért, illetve annak következményéért, amelyet a honlap látogatója kizárólag a honlapon található tartalomra alapozottan hozott.

Keressen minket

krms.hu

iroda@krms.hu

© KRMS Ügyvédi Társulás - krms.hu - Minden jog fenntartva - Készítette: OTCM Hungary