Ügyvédek

KépKépKépKépKép

KRMS Ügyvédi
Társulás

Dr. Kaplár-Fehér
Benedek

Dr. Reviczki
Kriszta

Dr. Sáfrány
Írisz

Dr. Mészáros
Nyikita

ÜGYVÉDEINK ELÉRHETŐSÉGEI

Dr. Kaplár-Fehér

Benedek

Dr. Mészáros

Nyikita Kristóf

Dr. Sáfrány

Írisz Zsófia

Gyakran ismételt kérdések?

Hogyan tudom felvenni Önökkel a kapcsolatot?

A legegyszerűbb módja a kapcsolatfelvételnek a jobb oldalt található kapcsolatfelvételi ív kitöltése. Lépjen velünk kapcsolatba így, vagy keressen minket bizalommal az iroda@krms.hu címen.

Milyen ügyekben tudnak segíteni a KRMS ügyvédei?

Ügyvédi Társulásunk ügyvédei lefedik az összes magyar jogterületet. Keressen minket bizalommal, hogy segíteni tudjunk!

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Ügyvédi Társulásunk minden egyes megkeresés esetén elsődlegesen egy ügyvédi konzultációt javasol, mely konzultáció alatt az eljáró ügyvéd fel tudja mérni az Ön igényét. Aktuális árainkról érdeklődjön az iroda@krms.hu címen.

Miben segíthetünk?

    Ezt a honlapot a KRMS Ügyvédi Társulás Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédei tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A KRMS ügyvédei a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezik felelősségbiztosítással. A honlapon megjelenő tartalom illetve a feltüntetett árak csupán tájékoztatásul szolgálnak, kérjük, hogy konkrét jogi probléma esetén, vegye fel a kapcsolatot velünk. Az Ügyvédi Társulás nem vállal felelősséget olyan döntésért, illetve annak következményéért, amelyet a honlap látogatója kizárólag a honlapon található tartalomra alapozottan hozott.

    Keressen minket

    krms.hu

    iroda@krms.hu

    © KRMS Ügyvédi Társulás - krms.hu - Minden jog fenntartva - Készítette: OTCM Hungary