Kapcsolat

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

  ÜGYVÉDEINK ELÉRHETŐSÉGEI

  Dr. Kaplár-Fehér

  Benedek

  Dr. Mészáros

  Nyikita Kristóf

  Dr. Sáfrány

  Írisz Zsófia

  LÉPÉSEK ÜGYE MEGOLDÁSÁHOZ

  01

  Kapcsolatfelvétel

  Ön kapcsolatba lép velünk valamelyik kommunikációs csatornánkon, majd a tényállás rövid ismertetése után személyes konzultációra adunk időpontot.
  02

  Adatbekérés

  Ahhoz, hogy teljeskörű komplex megoldást tudjunk biztosítani problémájára fontos, hogy az összes releváns irat rendelkezésre álljon.
  03

  Konzultáció, aláírás

  Egyeztetett időpontban személyes konzultáció, tanácsadás, közös stratégia kialakítása majd az eljárás megindításához szükséges iratok aláírása.
  04

  Előterjesztés

  Az elkészült beadványokat Ügyfelünk áttekintését követően az eljáró ügyvéd előterjeszti az illetékes Hatóság, Bíróság, Szerv részére.

  Ezt a honlapot a KRMS Ügyvédi Társulás Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédei tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A KRMS ügyvédei a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezik felelősségbiztosítással. A honlapon megjelenő tartalom illetve a feltüntetett árak csupán tájékoztatásul szolgálnak, kérjük, hogy konkrét jogi probléma esetén, vegye fel a kapcsolatot velünk. Az Ügyvédi Társulás nem vállal felelősséget olyan döntésért, illetve annak következményéért, amelyet a honlap látogatója kizárólag a honlapon található tartalomra alapozottan hozott.

  Keressen minket

  krms.hu

  iroda@krms.hu

  © KRMS Ügyvédi Társulás - krms.hu - Minden jog fenntartva - Készítette: OTCM Hungary