Dr. Reviczki Kriszta

Ügyvéd

Diplomámat az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. Már az egyetemi tanulmányaim alatt is ügyvédi irodában helyezkedtem el, ahol polgári jogi területen mélyíthettem el gyakorlati tudásomat. Ezt követően ügyvédjelölti gyakorlatomat párhuzamosan egy polgári jogi praxisú és egy elsődlegesen büntetőjogi területen tevékenykedő ügyvédi irodában folytattam, melynek köszönhetően mindkét jogterületen széleskörű tapasztalatra tettem szert.

A szakvizsgák letételét követően, egyéni ügyvédként kezdtem meg önálló tevékenységemet, melynek során elsődlegesen polgári jogi ügyekben képviselem Ügyfeleimet.

E körben a klasszikus polgári peres és peren kívüli eljárásokon túl széleskörben látok el képviseletet a családjog, társasági jog, ingatlanjog, kártérítési jog, illetve öröklési jog területén. Állandó megbízás keretében számos társasház adott bizalmat mindennapi jogi ügyeik intézésében, ideértve a társasházi követelések érvényesítését.

Ezen túl bizalommal fordulhatnak hozzám különböző polgári jogi szerződések szerkesztése és véleményezése kapcsán is, legyen szó ingatlanra vonatkozó, öröklési jogi tárgyú, megbízási vagy vállalkozási típusú szerződésekről, továbbá családjogi aspektusú megállapodásokról, mint például házassági vagyonjogi szerződésről.

Célom, hogy munkámat legjobb szakmai tudásom szerint, hatékonyan és pontosan végezzem, Ügyfelemnek az ügymenet minden lépéséről tájékoztatást adva, hogy ezzel is elősegítsem a közöttünk lévő kölcsönös bizalom kialakulását és hosszútávú együttműködés létrehozását.

Ezt a honlapot a KRMS Ügyvédi Társulás Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédei tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A KRMS ügyvédei a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezik felelősségbiztosítással. A honlapon megjelenő tartalom illetve a feltüntetett árak csupán tájékoztatásul szolgálnak, kérjük, hogy konkrét jogi probléma esetén, vegye fel a kapcsolatot velünk. Az Ügyvédi Társulás nem vállal felelősséget olyan döntésért, illetve annak következményéért, amelyet a honlap látogatója kizárólag a honlapon található tartalomra alapozottan hozott.

Keressen minket

krms.hu

iroda@krms.hu

© KRMS Ügyvédi Társulás - krms.hu - Minden jog fenntartva - Készítette: OTCM Hungary