Bemutatkozás

KRMS Ügyvédi Társulás

"Iūs est ars bonī et aequī"

Ide kell egy nem túl hosszú, de menő bemutatkozás!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

Hatékony jogi védelem!

Ügyvédeink szakértelme és széleskörű tapasztalatai lehetővé teszik számunkra, hogy bármilyen jogi jellegeű  ügyet el tudjunk látni, az egyszerű családjogi ügyektől kezdve a bonyolult pénzügyi tranzakciókig.

Ügyvédeink fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy elérjék ügyfeleink céljait, és megvédjék azt, ami számukra fontos. Ügyfeleinkre az elejétől a végéig személyesen figyelünk.

Szakértő csapatunk tagjai

Ügyvédeink

Gyakran ismételt kérdések?

Hogyan tudom felvenni Önökkel a kapcsolatot?

A legegyszerűbb módja a kapcsolatfelvételnek a jobb oldalt található kapcsolatfelvételi ív kitöltése. Lépjen velünk kapcsolatba így, vagy keressen minket bizalommal az iroda@krms.hu címen.

Milyen ügyekben tudnak segíteni a KRMS ügyvédei?

Ügyvédi Társulásunk ügyvédei lefedik az összes magyar jogterületet. Keressen minket bizalommal, hogy segíteni tudjunk!

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Ügyvédi Társulásunk minden egyes megkeresés esetén elsődlegesen egy ügyvédi konzultációt javasol, mely konzultáció alatt az eljáró ügyvéd fel tudja mérni az Ön igényét. Aktuális árainkról érdeklődjön az iroda@krms.hu címen.

Miben segíthetünk?

    Ezt a honlapot a KRMS Ügyvédi Társulás Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédei tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A KRMS ügyvédei a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezik felelősségbiztosítással. A honlapon megjelenő tartalom illetve a feltüntetett árak csupán tájékoztatásul szolgálnak, kérjük, hogy konkrét jogi probléma esetén, vegye fel a kapcsolatot velünk. Az Ügyvédi Társulás nem vállal felelősséget olyan döntésért, illetve annak következményéért, amelyet a honlap látogatója kizárólag a honlapon található tartalomra alapozottan hozott.

    Keressen minket

    krms.hu

    iroda@krms.hu

    © KRMS Ügyvédi Társulás - krms.hu - Minden jog fenntartva - Készítette: OTCM Hungary